![Izgara tadında tavada kanat nasıl yapılır ? Izgara tadında tavada kanat nasıl yapılır ?](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEifAQ4jLFIlEzxdHhcWK7808as3bZvsV9TC66UPM1EQKsQFYsoaT7ssTiCduqKhufPmTLqDxo_bi84EXPlzhse5XwQetIfUpGTVam4ThE-qWj1GTKo1KxSCMVA_vjTc45fadO-CGjAUb5_4/s200/IMG_20180330_183946.jpg)
![Izgara tadında tavada kanat nasıl yapılır ? Izgara tadında tavada kanat nasıl yapılır ?](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgpBbYAuinvSfgRKgK4D4x_YsO0ywlvBsksnv8fDGlUbDaSy7rkRK3A-A7NPVrnk_qwhK80tUcae5EFTB4toYfIvXANg4blJDa-l9L9_ixlJuzlQGrTGWh89z34lUDFZf38BomEWDhLc_9c/s640/IMG_20180330_183954.jpg)
Malzeme listesi
* 1 Kg kanat* Sıvıyağ
* Tuz
* Karabiber
* Pul biber
* Kekik
---YAPILIŞI---
1) Öncelikle kanatları yıkayıp, süzgeçe koyuyoruz.
2) Tavayı oçağa koyup, içerisine bir miktar sıvıyağ ekliyoruz. 3) Suyu süzülen kanatlara tuzu ilave edip karıştırıyoruz.
4) Ardından tavaya dizip kısık ateşte arkalı önlü güzelce kızartıyoruz.
5) Kızaran tavukların baharatları ekleyip 1 - 2 dakika daha çevirip servis tabağına alıyoruz.
Afiyet olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder